Home

PRESENTACIÓ DE LA PÀGINA WEB DE LA SOCIETAT "UNIÓN MUSICAL" DE CREVILLENT

El dijous 1 de desembre, a les 20:00 hores, en el saló d’actes de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” de Crevillent, la Societat “Unión Musical” presentarà al públic la seua nova pàgina web (www.sumcrevillent.com).

Aquesta presentació, enmarcada dins dels actes del XXVIIé Cicle Músico-Cultural de santa Cecília, suposa un punt d’inflexió en la tasca de difusió de la “Unión Musical” a través d’internet i les xarxes socials que s’ha dut a terme en la Societat des de fa uns anys. Gràcies a aquest treball hui la “Unión Musical” està present en Facebook (www.facebook.com/sumcrevillent), Twitter (@unionmusical), compta amb un bloc (sumcrevillent.blogspot.com) i un canal en Youtube (sumcrevillent).

En la presentació de la web intervindran José Ramón Gómez García (creador de la web), José Ramón Mas Davó (membre de la junta directiva) i Julián Mas Talavera (president de la Societat “Unión Musical” de Crevillent).

La Societat “Unión Musical” espera que aquesta nova eina servisca perquè els aficionats a la música de banda i a la cultura en general puguen conéixer la tasca que es desenvolupa des de la “Unión Musical”, i a més servirà per a aportar el seu gra d’arena a la promoció de Crevillent i el seu important bagatge cultural.

Joomlart