Home

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA NOSTRA WEB

La nit del dijous 1 de desembre, la “Unión Musical” presentà la seua pàgina web en el saló d’actes de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”.

El acte va ser presentat pel secretari de la Societat “Unión Musical”, Salvador Aznar García que, breument, va voler destacar la tasca d’aquesta nova eina com a humil ambaixadorar de Crevillent i del seu important bagatge cultural. Hi intervingueren José Ramon Mas Davó, membre de la junta directiva; José Ramon Gómez García, creador del web; y Julián Mas Talavera, president de la “Unión Musical”.

José Ramón Mas relatà als presents el projecte que, des de fa uns anys, està duent a terme la Societat, i que consistix a posicionar-se en les xarxes socials i tindre una notable presència en Internet. Així, i amb el suport d’unes captures de pantalla, va explicar pas a pas els usos que des de la “Unión Musical” es fan de les xarxes socials de Flickr (àlbum fotogràfic), Youtube (vídeos), Facebook, Twitter i el bloc de la Societat “Unión Musical”. En va destacar la retroalimentació que es produeix entre totes les xarxes socials, així com que la “Unión Musical” és una de les entitats de Crevillent amb major presència i activitat en aquest àmbit.

José Ramón Gómez, en la seua intervenció, a banda d’explicar punt per punt les seccions amb què compta la web, va destacar la integració en aquesta de tots els continguts generats per les xarxes socials. A més a més, va posar un èmfasi especial en el fet que gràcies a una utilització correcta per part de la “Unión Musical” dels mitjans en Internet, el posicionament de Google dels nostres continguts farà que quan algú busque informacio sobre Crevillent i la seua cultura, els continguts generats per aquesta Societat ocupen un lloc destacat en el buscador més utilitzat del món. Per últim, realitzà una crida als seguidors i amics de la “Unión Musical” perquè estiguen en contacte directe amb la Societat i facen ús de les possiblitats que oferixen les xarxes socials i la nova web. Així, per exemple, poden accedir de forma àgil a informació sobre la Societat o fer arribar a la “Unión Musical” valoracions i crítiques sobre els seus concerts, activitats, etc.

En darrer lloc, el president Julián Mas va destacar que era un dia important perquè la Societat portava molts anys volent disposar d’una pàgina web. En va realçar la senzillesa, que fa molt fàcil al profà en Internet accedir a tots els continguts de la “Unión Musical”, gràcies a l’encertada distribució de la informació. Per a acabar la seua intervenció, agraí públicament l’equip humà que hi ha darere de la pàgina web i les xarxes socials pel seu treball a l’ombra, i va remarcar que tot aquest treball s’està fent exclusivament mitjançant músics de la “Unión Musical”, de forma voluntària i altruista.

Al acte van acudir la regidora de noves tecnologies, Laura Gomis; el regidor Policarpo Ramón; i el conseller del grup Enercoop, José Luís Mira.

Joomlart