Home

CONVOCADES NOVES PLACES PER A LA BANDA FEDERAL

La Federació de Socibanda federaletats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha obert una nova convocatòria per a seleccionar els músics que integraran la seua Banda Sinfònica durant la temporada de 2012.

Com en convocatòries anteriors, podran optar músics de societats musicals federades d'entre 18 i 28 anys d'edat, que estiguen cursant com a mínim el tercer cicle de grau mig de la seua especialitat instrumental.

 

El termini límit per a la presentació serà de 20 dies naturals a contar a partir de la publicació de les bases en la pàgina web de la FSMCV (fins el 6 de gener de 2012).

El director Francesc Xavier Martínez serà l'encarregat de la direcció artística de la Banda de la FSMCV durant la nova temporada que ara comença.
Natural de Quart de Poblet, ha cursat estudis de trompeta, harmonia, contrapunt, direcció de cors, musicología i Història de la Música en els conservatoris superiors de Castelló i València. Ha dirigit les bandes de Corbera, Godella, Font de la Figuera, Alberic i Unió Musical d´Alcoi. Com director convidat va dirigir les bandes de Xiva, Aldaia, Quart de Poblet, L'Havre (França), Força Aèria (Portugal), Orfeó Universitari de València. En l'actualitat és director de la Societat Musical ‘’Santa Cecilia’’ de Canals.
Des de 2003 és director del Conservatori Professional de música “Mestre Molins” de Quart de Poblet i professor de l'àrea de Música de l'ESO en el Col·legi Jesús María de València.

Enllaç de descàrrega de sol·licitud: http://www.fsmcv.org/news/bases_sol_bf%20_2012val.pdf

 

Joomlart