Home

CONCERT DEL QUARTET DE SAXOS "DELECTARE"

El proper divendres 20 de gener, a les 20 hores, en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” de Crevillent, tindrà lloc un conccert del quartet de saxos “Delectare” amb la col·laboració especial de la nostra flautista María Dolores Mas Mas.

El quartet de saxos “Delectare” naix en Coix al si de l’escola de música “Antonio Quirante” de la Societat Musical “La Armónica” d’aquesta localitat alacantina i està format pels professors de saxo de le l’escola i per dos dels seus alumnes més brillants:

- Saxo soprano: Marcelo Morante

- Saxo alt: Sonia Bernabeu

- Saxo tenor: Martín Lloret

- Saxo baríton: Antonio Manuel Manresa


El que en principi era un projecte pedagòic encaminat a millorar les prestacions de l’alumne en formació de música de cambra i en situacions reals de concert ha derivat, gràcies a l’entusiasme dels seus membres, en un projecte artístic molt estimulant.

En el present concert oferiran als crevillentins una selecció d’algunes de les obres fonamentals del repertori clàssic francès per e quartet de saxos, a les quals afegiran una cuidada presència d’adaptacions de peces barroques i de treballs de contingut més lleuger.

1ª PART

· “Concert Italiano BWV 971” de J. S. Bach (Arr. K. Toshio)

· “Andante et Scherzo” de E. Bozza

· “Introduction et Variations sur une Ronde Populaire” de G. Pierné

2ª PART

· “Concert per a flautí RV 443 en Do M” de A. Vivaldi (Arr. Marcelo Morante)

I. Allegro

II. Largo

III. Allegro molto

Solista de flautí: Loles Mas Mas

· “Tango Virtuoso” de T. Escaich

· “West side story” de L.Bernstein (Arr. Ph. Marillia)

- Ouverture

- Tonight

- María

- América

- Mambo

· “Blue Rondo alla Turk” de D. Brubeck (Arr. Pedro Iturralde)

Des del quartet de saxos han declarat a aquesta pàgina web que “esperem, fent honor al nostre nom, ser capaços de deleitar-vos i complaure-vos amb la nostra interpretació”.

El concert està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Crevillent, amb la col·laboració de la Societat “Unión Musical” de Crevillent.

En declaracions exclusives per a aquesta web, la Regidora de Cultura, Loreto Mallol, ha manifestat que “és el meu desig que tots els mesos tinguem alguna activitat relacionada amb la música entre els dies 20 i 29 de cada mes, i per a això està treballant tot el personal de l’àrea de cultura. Amb aquesta finalitat, compte també amb la Societat “Unión Musical” de Crevillent, la col·laboració de la qual agraïsc molt especialment”.

Per la seua banda, el president de la Societat “Unión Musical” de Crevillent, Julián Mas Talavera, ha manifestat que “la “Unión Musical” està encantada de poder col·laborar amb la Regidoria de Cultura per a ampliar l’oferta cultural per als crevillentins, ja siga amb actuacions de la nostra banda, de membres d’aquesta o de grups i musics foranis amb què la Societat té relació”.