Home

COOPERATIVA ELÉCTRICA GALARDONADA A LA VII GALA DE LA MÚSICA

El passat dissabte 18 de febrer, en els salons Montepinar d’Oriola, es va dur a terme la VII Gala de la Música organitzada per la Junta Comarcal “Vega Baixa-Baix Vinalopó” de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

En aquesta gala, que se celebra cada any, cadascuna de les societats musicals federades té la possibilitat d’atorgar un guardó a la persona o institució que considere oportú pels seus mèrits. En l’edició de 2012, la Societat Unión Musical de Crevillent va atorgar el guardó pels seus mèrits a ENERCOOP, Cooperativa Eléctrica Benéfica San Francisco de Asís, Coop. V.

Aquesta cooperativa va nàixer en Crevillent l’any 1925, i és en l’actualitat la cooperativa energètica més important a nivell nacional, a més de gaudir d’un gran prestigi en l’àmbit internacional. Això ha estat possible gràcies a la tenacitat i a la inquietud per avançar i descobrir nous horitzons, virtuts que atresora ENERCOOP i el poble crevillentí en general, del qual aquesta cooperativa és una digna ambaixadora.

A través de l’obra social col·labora de manera inestimable en la promoció de la cèlebre indústria cultural crevillentina i, en particular, és digna d’esment l’ajuda que presta a la Societat Unión Musical de Crevillent en tots els sentits. Per constatar-ne el reconeixement, i amb una enorme gratitud per par de la Societat Unión Musical de Crevillent, s’acordà per part de la Junta Directiva, per unanimitat, atorgar aquest guardó a ENERCOOP, Cooperativa Eléctrica Benéfica San Francisco de Asís.


El guardó fou entregat pel secretari de la Societat Unión Musical de Crevillent, Salvador Aznar García, al vicepresident del Consell Rector d’ENERCOOP, Cayetano Mas Congost. En representació d’ENERCOOP va acudir a l’acte també el secretari del Consell Rector, Francisco Alfonso; i en representació de la Unión Musical el tresorer Germán Santacruz i el vocal Manuel Maciá.

En el transcurs de la gala també fou guardonat el membre de la Unión Musical, José Policarpo Ramón Penalva, en reconeixement a la tasca que ha dut a terme en la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, al fornt de les diverses responsabilitats que ha exercit.

Joomlart