Home

CREVILLENT COMMEMORA EL DIA EUROPEU DE LA MÚSICA

Cada 21 de juny la Unió Europea commemora el Dia Europeu de la Música per a promoure la riquesa musical des pobles d’Europa i l’Ajuntament de Crevillent, a través de la Regidoria de Cultura, en col·laboració amb la Societat “Unión Musical” de Crevillent, s’uniran a aquesta celebració.

El 1981 el ministre francés Jack Lang va crear la Festa de la Música, que es va celebrar per primera volta el 21 de juny del 1982. Poc a poc, la festa va esdevenir d’àmbit europeu i internacional, i va passar a denominar-se des del 1985 Dia Europeu de la Música. La passada edició es va arribar a celebrar en 450 ciutats de 116 països.

Per a celebrar aquest dia, la Regidoria de Cultura i la Societat “Unión Musical” de Crevillent han programat l’eixida de diversos grups de músics al carrer el dissabte 23 de juny.

Concretament, els grups que podran trobar al carrer seran quatre: un grup de saxos, un grup de metalls, un nonet de vent i un quartet de saxos.

Les actuacions seran a les 10:30h en la Plaça de la Constitució, a les 11:30h davant de la Plaça del Mercat d’Abastos i a las 12:30h en la Plaça de la Comunitat Valenciana.

Loreto Mallol i Julián Mas Talavera, Regidora de Cultura i President de la Societat “Unión Musical” de Crevillent, conviden a escoltar aquestos grups de músics amb els quals la localitat s’uneix a les 450 ciutats que el 2011 commemoraren el Dia Europeu de la Música.


Font: Excm. Aj. de Crevillent.

Joomlart