Home

MESTRE, DESCANSA EN PAU

Des de la junta directiva de la Societat "Unión Musical" de Crevillent, en nom dels socis, músics, alumnes, professors i altres persones que formen la nostra Societat, volem transmetre el nostre profund pesar i més sentit condol per la defunció del nostre mestre, alma mater d'aquesta Societat des de fa dècades: Ramón Mas López.

 

El director, compositor i musicòleg crevillentí ha mort hui, dissabte 30 de juny, a Crevillent, la seua vila natal a la qual

va regalar el millor del seu saber musical, després d'una llarga malaltia a l'edat de 81 anys.

Molt podria glossar-se la vida de qui ho ha estat tot en la cultura crevillentina, projectant el seu bon fer més enllà de les nostres fronteres. No en va, entre altres càrrecs, va ser:

- Subdirector de Coral Crevillentina (1942-1957).

- Director de Coral Ilicitana (1957-1958).

- Director de la banda de la Societat "Unión Musical" de Crevillent (1959-1983).

- Director i fundador del Grupo Cantores Alfombras Imperial (1963-1989).

- Director de Coral Crevillentina (1988-1992).

Tampoc ha d'obviar-se la important tasca d'organització administrativa que va portar a terme en la nostra Societat, treballant braç a braç, entre d’altres, al costat del seu bon amic i company de viatge en molts projectes, Gaspar Hurtado Socorro, "Gasparet".

Però el més bonic que pot dir-se de Ramón és que el seu llegat musical i personal farà que seguisca viu en la ment i en el cor de les persones que vam tenir la sort de gaudir de la seua amistat i el seu magisteri, per mitjà de la seua gran quantitat de composicions i, sobretot, mitjançant la ingent quantitat d'alumnes en qui va inculcar l'amor per la música i que hui nodreixen la nostra banda gràcies a ell.

I per descomptat, un record molt especial, amb gran afecte, per a tota la seua família, especialment per a la seua esposa, Pepi, prova inapel·lable que al costat d'un gran home sempre hi ha una gran dona.

La capella ardent està instal·lada en el tanatori La nostra Senyora del Remei Sala nº 1 de Crevillent i l’enterrament serà aquesta vesprada a les 18:15 h. en la parròquia de La nostra Senyora de Betlem.

Joomlart