Home

LA SUM CREVILLENT CELEBRA EL III CURS D'ESTIU

Per tercer any consecutiu, la Societat “Unión Musical” de Crevillent ha organitzat un curs de música d’estiu, dedicat a músics de tots els nivells i edats. De la mateixa manera que l’edició passada, el curs 2012 estarà dedicat a la flauta i la trompeta, i també a la resta d’instruments de vent amb el curs de tècniques d’estudi. Els professionals amb els que enguany contem són els reconeguts músics i pedagogs Jose Francisco Mira Marín i Jordi Albert.


Jose Francisco Mira Marín és professor de Flauta al Conservatori Superior “Oscar Esplá” d’Alacant. Format als conservatoris d’ Alacant, Madrid i Sevilla, és un dels principals exponents de la flauta travessera al panorama musical valencià, tant en la besant interpretativa com en la pedagògica.


Jordi Albert és actualment una de les figures més influents en la pedagogia dels instruments de vents arreu del món. És professor de Trompeta i Improvisació al Conservatori Superior de Música de Mèxic i professor convidat de Trompeta i Tècnica Alexander al Instituto Superior de Arte de Cuba.

A més a més, Jordi Albert oferirà per tercera vegada un curs de Tècniques d’estudi per a instruments de vent. En aquest curs es tractaran temes de suma importància per als musics de banda, com ara la respiració, la postura, l’òptima utilització del nostre cos a fi d’obtindre una execució satisfactòria o importants aspectes psicològics i artístics. Les Tècniques d’estudi oferides pel mestre Albert, complementen el novedós treball que realitzà en febrer amb els músics de la banda "Unión Musical", amb els quals es van dur a terme unes jornades on es van tractar temes com la afinació, la respiració, postura o relaxació, des d’un punt de vista grupal.

Els interessats en assistir a estos cursos poden consultar més informació ací.

Joomlart