Home

XXVIII CICLE MUSICOCULTURAL EN HONOR A SANTA CECILIA

Com ja és habitual en aquestes dates, la Societat “Unió Musical” de Crevillent organitza —amb la col·laboració de l'Excm. Aj. de Crevillent— el Cicle Músicocultural en honor a santa Cecília, patrona dels músics. L'edició d'enguany serà la número 28. Des de l'organització s'ha procurat conjugar en el Cicle activitats lúdiques, esportives, culturals i, com no podia ser d’una altra manera, musicals.

Enguany és, per a la nostra Societat, molt especial.

Especial perquè és el primer any en el qual, desgraciadament, no ens acompanyarà Ramón Mas López, “el Mestre”. Durant el concert de Santa Cecilia li rendirem un sentit i merescut homenatge.

Especial perquè s'incorporen a la nostra banda 17 nous músics, que serà, segurament, una de les promocions més nombroses de la nostra història. D'aquests 17 nous músics, alguns provenen de dues seccions de la nostra escola que “s'estrenen” enguany quant a incorporacions a la nostra banda: la secció de corda —patrocinada per l'Excm. Aj. de Crevillent— i el solfeig per a adults. Són dos projectes que vam iniciar fa uns anys i que ara comencen a donar els seus fruits en forma d'incorporacions a la banda. A més, amb la incorporació d'instruments de corda a la nostra banda, Crevillent contarà per primera vegada en la seua història amb una banda sinfònica.

I especial perquè, a diferència d'altres anys, durant el Cicle se celebraran dos concerts: el tradicional de Santa Cecilia, el dissabte 24 de novembre; i altre concert el divendres 9 de novembre, en el qual compartirem escenari amb la Societat Unió Musical “La Constancia” de Catral. Aquest últim concert serà a partir de les 21:30 hores, encara que en la programació de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” i en la pròpia del Cicle aparega, per error, a altra hora. Aquest concert substitueix al que es va cancel·lar el dia 21 d'octubre per les inclemències meteorològiques.

Dins de les novetats, volem destacar l'organització, per part de la Regidoria de Cultura, de la “I Mostra de Músics Crevillents: Telmo Vela i Manuel Aznar”, a partir del 27 de novembre. A més, en col·laboració amb la nostra Societat, el llibre del mes de la Biblioteca Municipal “Enric Valor” i les pel·lícules que es projecten en la Casa Municipal de Cultura seran de temàtica musical.

El 14 de novembre, a les 20:00 hores en el saló d'actes de la Casa Municipal de Cultura, tindrà lloc la conferència “Les bandes de música: de la tradició a la contemporaneïtat”, a càrrec de José Rafael Pascual Vilaplana.

La presentació del Cicle tindrà lloc en el saló d'actes de la Casa Municipal de Cultura, el dimecres 31 d'octubre a les 20:00 hores. En el mateix acte de la presentació actuarà el quartet de saxofones “BlackandWhite Quartet”. Podeu consultar amb detall totes les activitats en el programa de mà.

Des de la Societat “Unió Musical” de Crevillent convidem tots els nostres simpatitzants, amics i veïns que ens acompanyen en la nostra festivitat.

Joomlart