Home

CONCERT DE SANTA CECILIA

El pròxim diumenge 24 de novembre, a partir de les 11:30 hores, tindrà lloc a l'Auditori de la Casa Municipal de Cultura "José Candela Lledó" de Crevillent el concert de Santa Cecilia, organitzat per la Societat "Unión Musical" de Crevillent, a càrrec de la banda de la mateixa Societat, dins de les activitats del XXIXI Cicle Músicocultural de Santa Cecília.

Abans de començar la interpretació del programa, es donarà la benvinguda als 18 nous músics que ingressen enguany a la banda. A cadascun d'ells se'ls lliurarà un diploma commemoratiu elaborat a aquest efecte, basat en un disseny anterior als anys 60 del passat segle que es recuperà ja l’any passat.

Entrant a la part musical, el programa a interpretar per la banda de la Societat "Unió Musical", sota la direcció del seu mestre director Manuel Mondéjar Criado, recordarà a dos grans de la música en el bicentenari del seu naixement: Richard Wagner i Giuseppe Verdi. A més, els espectadors podran “visitar” una meravellosa exposició de quadres de la mà del compositor rus Modest Mussorgsky.

La Societat "Unión Musical" de Crevillent vol agraïr la col·laboració de l'Excm. Ajuntament de Crevillent en aquest concert, i convidar a tots els crevillentins i amants de la música a aquest acte perquè puguen escoltar a la seua banda i, sobretot, perquè donen la benvinguda als nous músics en el que serà el seu primer concert com a membres de la "Unió Musical".

Joomlart