Home

ACOMPANYA'NS A L'ADDA!

La nostra banda oferirà el proper diumenge 9 de març, a les 12 hores, un concert a l'Auditori de la Diputació d'Alacant (veure repertori a l'enllaç).

Amb l'ànim que ens puga acompanyar en tan important esdeveniment la major quantitat possible de gent, la Regidoria de Cultura de l'Excm. Ajuntament de Crevillent i la pròpia Societat "Unió Musical" posaran a disposició dels interessats transport i invitacions de forma totalment gratuïta. En concret, la Regidoria de Cultura contractarà dos autobusos, i la "Unió Musical" es farà càrrec de tots els que siguen necessaris una volta completats els dos primers.

El pla de viatge previst és el següent:

- Eixida dels autobusos des de la seu de la "Unió Musical" (C / Ausiàs March, 32), a les 10:30 hores.

- Les invitacions per a accedir a l'Auditori s’entregaran en els propis autobusos.

- Tornada a Crevillent una volta finalitzat el concert.

Per a facilitar en la mesura que siga possible el procés de reserva de places, s'ofereixen les següents possibilitats:

- En la Casa de Cultura, de dilluns a dissabte (ambdós inclosos), de 10:30 a 13 hores i de 17:30 a 21:45 hores, podrà apuntar-se qui vulga, facilitant nom complet i telèfon de contacte, fins a completar els dos autobusos contractats per la Regidoria de Cultura, en els quals figurarà "Ajuntament de Crevillent". Segons s'informa des de la pròpia Regidoria, allà es lliuraran tiquets-reserva a tots els inscrits per a aquests dos primers autobusos.

- A la seu de la "Unió Musical", de dilluns a dijous, en horari de 17:30 a 20:00 hores, facilitant igualment nom complet i telèfon de contacte, dirigint-se al conserge, Vicente Alarcón. La llista de persones apuntades a la nostra seu anirà destinada, en principi, als autobusos que posarà la pròpia "Unió Musical", cobrint també, si és necessari, les vacants que puguen quedar en els contractats per la Regidoria de Cultura. També podran apuntar-se en aquesta llista, amb idèntics requisits i efectes, cridant en el mateix horari indicat al telèfon 965402961 o, en qualsevol moment, dins el termini establert, mitjançant correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

El termini màxim per reservar plaça serà el dimarts 4 de març,amb la finalitat de disposar de temps suficient per a la contractació dels autobusos que resulten necessaris.

Si algú desitja anar pel seu compte, podrà retirar les invitacions a partir de la setmana que ve a la seu de la "Unió Musical" en l'horari anteriorment indicat. També, segons informen des de l'Auditori de la Diputació, en el propi Auditori (Av. Xixona, n º 5 - Alacant), del 3 al 7 de març, d'11 a 14 hores i de 16 a 20 hores, o bé a l'Àrea de Cultura de la Diputació (C / Tucumán, n º 8, 2a planta - Alacant), del 3 al 7 de març, en horari de 9 a 14 hores.

Joomlart