Home

TRES NOUS MÚSICS ENTREN A FORMAR PART DE LA UNIÓN MUSICAL

El passat dissabte, 19 de novembre, la Societat "Unión Musical" de Crevillent celebrà el dia gran de la festivitat de santa Cecília, patrona dels músics, dins del XXVIIé Cicle Músico-Cultural de santa Cecília.

A les 19:00 hores va partir des de la seu de la "Unión Musical" el cercavila en honor a la patrona, durant el qual la banda va recollir els nous músics que enguany s’incorporen a la seua plantilla. Aquestos nous músicos són Meritxell Serna Molina (oboé), Lluís Ruiz Candela (trompa) i l’ilicità Juan Alcalá García (bombardí).

Meritxell i Lluís s’han format en l’escola de música de la "Unión Musical" de Crevillent, prolífic planter de músics. Per la seua banda, Juan desenvolupa els seus estudis en el Conservatori Professional de Música d’Elx –amb el qual la "Unión Musical" té unes excel·lentes relacions de col·laboració mútua– i és l’últim d’una bona quantitat de músics ilicitans que s’han incorporat a la banda crevillentina.

La banda va interpretar durant la cercavila els pasdobles “El Ksar El Yedid (Alcázar Nuevo)”, de Camilo Pérez Monllor, i “Ateneo Musical”, de Mariano Puig.

La cercavila va estar presidida per la 1a tinent d’alcalde i Regidora de Cultura de l’Excm. Ajuntament de Crevillent, Loreto Mallol Sala i per Julián Mas Talavera, president de la Societat "Unión Musical" de Crevillent. Ambdós, juntament amb el mestre director de la banda, Manuel Mondéjar Criado, foren els encarregats de donar la benvinguda als tres nous músics.

Després es va dur a terme el tradicional sopar “ de faixa” per a músics, socis i simpatitzants on es van entregar els premis anuals de la "Unión Musical”; posteriorment, els assistens van poder gaudir de l’actuació del grup crevillentí Strange Brew.

El Cicle Músico-Cultural comprén diverses audicions els dies 25 de novembre, 7, 14 i 16 de desembre, totes en la seu de la "Unión Musical"; la presentació en societat de la web de la Societat –www.sumcrevillent.com– el dia 1 de desembre a les 20 hores en la Casa Municipal de Cultura "José Candela Lledó" i altres activitats més específiques per als membres de la Societat. El cicle acabarà el 18 de desembre amb el concert de clausura, que se celebrarà a les 12 hores en la Casa Municipal de Cultura.

Joomlart