Home

MÚSICA DE CAMBRA AL VOLTANT DE "LA PEPA"

Aquest dimecres, 21 de març, la Societat “Unión Musical” de Crevillent, en col·laboració amb la Regidoia de Cultura de l’Excm. Ajuntament de Crevillent —organitzadora de l’acte— oferirà un concert de música de cambra per a instruments de vent.

En la primera part, els nostres músics Alfonso Cantó Ramón i Carlos Ramón Pérez, amb l’acompanyament de la pianista Victoria Carrillo, oferiran una cuidada selecció de peces per a trompeta solista i dues trompetes. En concret ens oferiran: Concerto en Re mayor, de Francesco Manfredini; Concerto en Re mayor, de Giuseppe Tartini; Dúo de las flores, de Leo Delibes; Concerto, de Henry Tomasi; i Les Noces del Manyà, de José Rafael Pascual Vilaplana.

En la segona part tindrà lloc la presentació d’una nova agrupació de cambra formada al si de la nostra banda: un nonet de vent. Aquesta estrena servirà, alhora, com a commemoració del bicentenari de la Constitució de Cadis de 1812, coneguda popularment com “La Pepa”. La primera obra d’aquesta segona part serà Cádiz, d’Isaac Albéniz, obra original per a piano l’adaptació de la qual —a càrrec del nostre director Manuel Mondéjar Criado— s’estrenarà en aquest acte; seguidament, el grup de cambra interpretarà Sinfonia, de Gaetano Donizetti, i acabaran interpretant Petite Symphonie, de Charles Gounod. Tot el programa sota la direcció de Manuel Mondéjar Criado.

El nonet està format per Loles Mas Mas a la flauta; Yolanda Gil García i Mario Martínez Pastor a l’oboè; Miriam Galiano Arronis i Alejandro Martínez Pastor al clarinet; Salvador Aznar García i Ismael Hernández Penalva a la trompa; i Clara Alfonso Poveda i Francisco Arronis Coves al fagot.

El concert tindrà lloc a les 20:15 hores en el saló d’actes de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” de Crevillent, després de la inauguració, a les 22:00 hores, de la exposició Feriarte en aquest mateix recinte.

La Societat “Unión Musical” agraeix, una volta més, a la Regidoria de Cultura de l’Excm. Ajuntament de Crevillent la seua confiança en els nostres músics com a pilar fonamental de l’oferta cultural de Crevillent. A més a més, en aquesta ocasió volem agrair també la col·laboració de la senyora María José Ferrer de San Segundo, Comissària General de la Commemoració del Bicentenari de la Constitució de 1812 en la Comunitat Valenciana, per la seua implicació personal en la difusió d’aquest concert.

Joomlart