Home

CONCERT AL CEAM DE CREVILLENT

La vesprada del dilluns, 7 de maig, un grup de la banda de la nostra Societat va oferir el concert inaugural de la “Setmana cultural d'homenatge als nostres majors”, organitzada pel Centre Especialitzat d'Atenció al Major —CEAM, conegut popularment com a “Hogar del pensionista”.

En aquest concert, sota la direcció del professor de conjunt instrumental de la nostra escola de música, Carlos A. Ramón Pérez, els músics van interpretar una cuidada selecció de pasdobles i fragments de sarsueles, que van fer les delícies del públic.


Abans del concert, el director del CEAM va agrair, en nom de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, la col·laboració de la nostra Societat. A més, va informar sobre les diferents activitats que es desenvoluparan durant la setmana, amb música instrumental, vocal, teatre i dansa, on participaran agrupacions tant locals com foranes. Finalment, va destacar que la col·laboració de totes aquestes agrupacions i entitats és totalment desinteressada. La presidenta del consell d'usuaris del CEAM també va voler prendre la paraula per a manifestar el seu agraïment a la nostra Societat i a la resta d'entitats col·laboradores.

Una vegada acabat el concert, el CEAM va oferir com agraïment un berenar per als nostres músics.

El nostre president, Julián Mas, en declaracions per a aquest web va manifestar, en nom de la nostra Societat, l'enhorabona als gestors i a la treballadora social del CEAM per l'organització d'aquesta Setmana cultural. A més, va indicar que la nostra Societat s'ha sumat de bon gust a aquesta iniciativa, i queda a disposició del CEAM per a futures activitats en benefici dels nostres majors. Finalment, Julián Mas va desitjar que iniciatives com aquesta tinguen continuïtat i proliferen, ja que tot homenatge i reconeixement als nostres majors és molt merescut i de justícia.

Joomlart