Home

RECITAL DE TROMPETA A CÀRREC DE CARLOS RAMÓN PÉREZ

Amb la col·laboració de:

- Mª Victoria Carrillo Conesa, piano.

- Carmen Muñoz Muñoz, soprano.

- Rocío Pinar Lorente, violoncel.

El divendres 8 de juny, a les 20 h. al saló d’actes de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, tindrà lloc un recital de trompeta oferit per Carlos Ramón Pérez, en el qual intervindran la pianista Mª Victoria Carrillo Conesa, la soprano il·licitana Carmen Muñoz Muñoz y la violoncel·lista Rocío Pinar Lorente.

El concert estarà format per dues parts ben distintes on es posarà de relleu la extraordinària importància de la trompeta als seus dos principals estils: el barroc i el postromanticisme amb la seua posterior evolució a les avantguardes del segle XX.

La primera part estarà dedicada íntegrament al barroc, començant per la Sonata de Concert del compositor alemany Georg Philipp Telemann; després s’interpretaran 3 Arie con Tromba Sola, per a trompeta, soprano i baix continu, de l’italià Alessandro Scarlatti, i en últim lloc dins la primera part, i també amb la formació de trompeta - soprano - cello - piano, s’oferirà Let the bright Seraphim, una bella cançó d’un dels compositors més rellevants del barroc, Georg Friedrich Händel.

A la segona part tindrem una mostra de l’extraordinari paper que la trompeta desenrotllà a finals del segle XIX i la totalitat del XX. S’interpretaran Concertino del compositor francés André Jolivet; Légende, d’un dels autors bisagra entre el romanticisme mes tardà i la moderna escola francesa, el romanès George Enescu; i per acabar, una simbòlica peça d’un autor que no sol estar present al gènere solista i de cambra, però que s’ha convertit en el més interpretat a les sales simfòniques: Gustav Mahler. D’ell s’ha escollit una peça on sentirem el tema de Blumine (Floral), moviment inclòs en el primerenc esbós de la seua cèlebre Primera Sinfonía, Titán.

El concert està organitzat per la Societat “Unión Musical” de Crevillent, i patrocinat per la regidoria de cultura de l’Excm. Ajuntament de Crevillent.

Joomlart