Home

LA "UNIÓN MUSICAL" DE CREVILLENT, SELECCIONADA PER A PARTICIPAR A LA PRIMERA SECCIÓ DEL VII CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA "VILA DE LA SÉNIA"

La nostra banda ha sigut seleccionada per a participar al VII Certamen Internacional de Bandes de Música "Vila de la Sénia", i concursarà en la primera secció. Este certamen és un dels més importants certàmens de bandes no professionals que se celebren a Espanya.

Per a realitzar la selecció, el ​​comitè organitzador ha tingut en compte els següents criteris:

· Currículum.

· Trajectòria de la banda dels últims anys.

· Material audiovisual aportat a l'organització (aspectes tècnics).

· Territorialitat.

A la primera secció han resultat seleccionades també les bandes de la Societat Ateneu Musical de la Vila Joiosa (Alacant) i de la Unió Musical Santa Cecília d'Onda (Castelló). La data d'actuació de les bandes serà el 14 d'abril de 2013.

La junta directiva de la nostra Societat valora molt positivament esta selecció, ja que suposa un reconeixement a la qualitat i trajectòria artística ascendent de la banda; a més, la junta directiva destaca que este reconeixement coincidix amb una altra bona notícia, com és el recent descobriment que data els orígens de la banda, almenys, l'any 1862, de manera que enguany és el seu 150 aniversari.

Finalment, la junta directiva vol felicitar també la veïna Societat Musical "La Armónica" de Cox per la seva selecció per participar en la segona secció d'este certamen. Això acredita la rellevància i qualitat de la comarca musical del Baix Segura-Baix Vinalopó, ja que de les 6 bandes participants en el certamen, 2 són d'esta comarca.

Joomlart