Home

CONCERT DE PRIMAVERA A ELDA

La nostra banda ha sigut convidada a participar en el "Concert de Primavera" organitzat per la Regidoria de cultura de l'Excm. Ajuntament d'Elda, que se celebrarà el diumenge 7 d'abril a les 12:00 hores.

En este concert, que tindrà lloc al Teatre Castelar d'Elda, la "Unión Musical" compartirà escenari amb la banda de l'Associació Músicocultural Eldense "Santa Cecilia", tornant així la visita que la banda d’Elda va efectuar amb motiu del I Certamen de Música Religiosa, promogut per la Regidoria de cultura de l'Excm. Ajuntament de Crevillent i la Federació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa de Crevillent.


Este concert serà l'últim que oferirà la nostra banda abans de la participació en el Certamen Internacional de Bandes "Vila de la Sénia", el diumenge 14 abril . En conseqüència, en aquest concert podran escoltar les obres que interpretarem en l’esmentat Certamen: "Bacchus on Blue Ridge", de Joseph Horowitz, i "Simfonia n º 2", de John Barnes Chance.

L'entrada al concert és gratuïta, tot i que caldrà recollir prèviament les invitacions a les taquilles del Teatre Castelar.


Joomlart